Betydelesefullt

Åh herregud vad trött jag är! Kan inte minnas när jag var så här trött sist.. Kan bero på att jag och Clara gick upp tidigare än vanligt imorse. Vi åkte och mötte Jannike i Bromma, så vi var där kvart i 7. Fast vi hann med en frukost på donken och då vart vi pigga och glada igen!

Tävlingsmatlagning var det första lektionen, och idag var den roligaste hittills! Jag jobbade med Jannike, och vi gjorde jordgubbstartletter, rån, chokladkräm, och chokladsorbe. Det gick bra och det var högt tempo, i like! Mer såna lektioner!
Sen hade vi Arbetsmiljö, var lite halvtråkigt. På lunchen utbröt ett litet matkrig mellan mig och Clara, och massa andra sjuka saker. Efter vi käkat satt vi och pratade med våra kära pojkar i klassen, underbara människor! Och till sist hade vi idrott som jag mest chillade igenom förutom när jag gjorde konditionstestet som gick sådär.. men men man kan inte alltid vara på topp! Och efter det slutade vi men jag Jannike Clara Alex Daniel Joar och Anders satt kvar utanför gymmet i sofforna och chillade tills vi förflyttade oss till skolan.

Nu är Jannike hemma och jag har just ätit pannkakorna som hon lagade, riktigt gott! Och ja, så mycket mer bjuder inte denna onsdagskväll på. Imorgon är det gymnasiemässa, KOM DIT! jag och massa andra underbara människor kommer stå vid Matpedagogerna!

<3


Memories don't remain

Tjolahoppsan!

Skulle ju lägga upp bilder igår men jag åkte oplanerat hem till Jannike efter praktiken så det blev inget och nu orkar jag inte.. Igår var det rätt cill på praktiken, gjorde lite småsaker bara. Och hemma hos Jannike var det lugnt och skönt som vanligt och vi la oss astidigt så jag vaknade före väckarklockan imorse:O har typ inte hänt på.. åratal? Iaf, jag tog bussen tidigare än henne imorse men jag fick sällskap av hennes kära bror Scott och Ofelia och sen klev Clara på också :) Idag var det riktigt roligt på Hasselbacken! Den nya köksmästaren(igen) var där och han var hur snäll som helst! Vi hade jättekul idag. Även fast jag såg ut att ha trillat ner i en kakaoburk..Hahaha, tror inte det var någon i hela restaurangen eller på hotellet som inte kommenterade hur jag såg ut ;)

Nu gick Malin Sara och Sofia för ett tag sen, det var ju DHkväll här ikväll. Clara är här, och vi ska snart sova. Ska bara duscha först! Hörs imorrn, puss!


Från matmässan i lördags, jag Jannike och en jättestor pumpa! :D ( och en jäääättesnygg bild på oss )


I just dont belong here

Denna söndagskväll blev en mycket bra kväll iallafall! Jag träffade Lovisa och vi tog en långpromenad vilket var jätteskönt. När vi satte oss och tog en paus kom även Malin och höll oss sällskap, och sen gick vi hem. Eller ja, jag följde med hem till Lovisa för att se Sanningens ögonblick där, och det gjorde vi med äppelkaka och vaniljsås, och ni vet inte hur gott det var!!!!! Det var en jättebra och rolig kväll helt enkelt! <3

Nu är det hög tid för mig att sova, imorgon är det praktik som gäller och då ska jag sitta på 7tåget..tidigt med andra ord, Men kul blir det nog, om inte annat får jag och Clara göra det kul.
Jag ska ladda upp lite bilder imorgon också, har fört över alla från mobilen nu. Men det kommer imorgon!

godnatt!


Förra veckan fick vi leka med den här stora chokladen.. Det var fan inte lätt att få ner den i små bitar, haha!

One in i a million

Varför känns söndagskvällar alltid så trista och tråkiga?

Jannike och Clara åkte hem vid kvart i elva imorse, jag gick och la mig på soffan ett tag. Sen ryckte jag upp mig och gjorde mig iordning för att åka till jakan med Malin Lovisa och Sara. Vi placerade oss på Tasty's och åt lite och hade lite girl talk. Vi gick även runt och tittade lite i affärerna, och jag köpte en klänning. Malin följde med hem till mig efter, vi låg och tittade på TV, och sov.  Ja, så mycket mer har jag inte att berätta, men vi får väl se vad som dyker upp.

"I've got to move on and be who I am"


Älvsjömässan

Hoppas ni har haft en lika bra helg hittils som jag har haft! Igår efter skolan åkte jag Jannike och Clara hem till mig och förbredde oss för en lugn och skön hemmakväll. Vi tittade på film åt godis och pratade, och det var riktigt mysigt!
Imorse blev det uppgång rätt tidigt eftersom vi skulle på Mat och vin mässan i Älvjsö. Det var jag Jannike Clara mamma och några av hennes kompisar som åkte. Det var en riktigt trevlig dag, vi gick runt och tittade på allt, och vi skrattade typ...hela tiden? Tack för en jättemysig dag alla som var med! (Bilder kommer senare)

Vi kom hem vid 7tiden och även denna kväll kommer att spenderas framför en film, nämligen Tomten är far till alla barnen. Världens roligaste film som man kan se tusen gånger utan att tröttna.

Nä nu är det dags att återvända. Jannike och Clara hälsar! puss


Lay all your love on me

Kärlek till denna låt!<3


Engelskalektion

Godmorgon!

Sitter i datasalen med en liten del av klassen och har engelska. Jag har just läst engelskaboken men nu orkar jag inte läsa mer. Mina ögonlock trillar snart ihop haha. Kanske att jag ska sova sista 10 minutrarna? Låter lockande..

Ha en bra dag!

"den jävligaste stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat"



 


en del av min kära klass!:)<3

Att fånga en fjäril

Kom hem för inte alls speciellt längesen efter en jättelång promenad med Lovisa. Det var hur skönt som helst att gå och snacka lite skit och uppdatera varandra med saker och ting. Synd att det inte finns tid att göra det oftare men man får ta vara på det när det händer. jag älskar dig gumman<3

Efter skolan så stannade vi kvar(som vanligt). Jag och Jannike gjorde det sista på arbetet i näringslära sen pratade vi med alla underbara människor som finns i skolan. Alltid lika kul och man blir alltid lika glad! Sen när vi blev utkastade av lärarna 3 timmar senare typ gick jag Jannike och Clara till cafet och fortsatte samtalet där. Vi fastnade där i någon timme och sen begav vi oss till våra hem. Jag och mamma var över hos grannen för att titta lite på smycken som någon hon kände sålde. Vi hittade jäkligt mycket och det var inte speciellt dyrt så nu längtar jag tills dom kommer hem till oss!

Och juste! Torsdag och fredag nästa vecka ska jag och Jannike och några till från skolan stå på gymnasiemässan i Älvsjö och representera Matpedagogerna, så ni som ska börja gymnasiet nästa höst och är intresserad av Hotell-restauranglinjen, kom förbi!

Nu är det dags för mig att duscha och hoppa i säng. Pussiluss

Only seventeen

Hallojsan!

Haha, denna dag  i skolan har varit helt sjuk och det brukar ju inte vara ovanligt men religionslektionen idag var något utöver det vanliga. Jag tror att vi skrattade precis hela lektionen!
Nu sitter jag och Jannike i datasalen, och engelskan börjar snart. Det är även dagens sista lektion! Nä nu klagar Jannike på huvudvärk så vi ska väl se om någon snäll människa har en ipren eller något!
Hörs senare, puss!

Now everything is you

Godkväll allihopa!

Jag sitter förtillfället och dricker min hemgjorda smoothie som fick bli middag, och kanske botar den min ickeutbrytande förkylning! Ja, och annars har den här kvällen gått riktigt trögt, har inte gjort något alls. Så därför tänkte jag nu skämma bort mig själv med en varm dusch, hårinpackning och diverse sånt!
Vi hörs imorrn hunney's, tjing!


Bästis&jag

Ett litet uppehåll i vardagen

Jag tog en liten paus i några dagar för att kunna ladda om batterierna éller vad man ska kalla det. Nu är jag iallfall tillbaka!

Lovet var riktigt härligt, fast jag tror att jag fikade varje dag. Men sånt får man göra när man har lov och det var riktigt mysigt. Träffade mina underbara vänner, spenderade massa pengar och sov. Det var helt underbart!
I helgen jobbade jag iallafall och det var faktiskt skönt, då kunde jag tänka på andra saker. Dessutom var det roliga människor, i lördags var det jag, Steffi och Gina, och i söndags var det jag Jannike och Jelina. Det var superkul att träffa Jelina igen, hon har varit i Afrika i 6 veckor och vi har inte träffats på evigheter. Att det dessutom var lugnt som tusan på jobbet var ju inte fel, gav mer tid till att prata;)

Och i måndags var det back to reality och jag tror att det är bra. Att ha lov för länge blir nog tråkigt i längden haha. Men det var ju iallafall praktik i måndags och det var superkul. Jag tror att jag och Clara skrattade precis hela dagen. Om det var av trötthet, för mycket kaffe eller en kombination vet jag inte men kul var det! Likaså igår trots att jag försov mig. Fast jag fick göra typ 650 tryfflar. Det blev lite segt i slutet!

Och idag var vi äntligen tillbaka i skolan, och min älskade klass. Underbart att träffa allt härligt folk igen! Tävlingsmatlagning imorse, vi gjorde creme brule, lax med chevice, och lite annat. Fick jobba med Clara, och det var kul, även fast vi missade hela genomgången så gick det bra!:) Sen arbetsmiljö och sen fick jag och Jannike hoppa Hälsa-lektionen för ett elevråd som faktiskt gick riktigt bra idag!

Nu ska jag kolla upp lite saker och se om jag kan hitta min näringslärabok, skulle vara bra om jag hittade den eftersom vi har prov på fredag.. puss och kram!



hihi, jag och Miranda<3 söta unge!

if you could understand

jag älskar att leva. egentligen. men just nu har jag en livskris..och en identiteskris kanske? Nej, jag känner mig energilös, ni vet, när allt känns..tomt. jag känner mig verkligen tom. inte när jag umgås med mina älskade vänner, men som nu när jag sitter ensam framför datorn. då kommer tomheten, då har jag tårarna i halsen. fan vad jag är trött på skiten, fan vad jag önskar att allt vore bra som det brukar, och fan vad jag är inihelvetes trött på mig själv!



ge mig sommaren tillbaka!!!!!!!!!!


 


RSS 2.0