gråa dagar skyndar aldrig bort..

det känns som att jag sakta faller rakt ner


Fullspäckad helg

Hallå där :)

Är hemma nu med Sandra och vi håller på att välja kläder och så inför kvällen. Vi ska ut och äta med lite tjejer från skolan, ska bli superkul! Sen ska vi förmodligen hem till en tjejkompis för lite chill. Dock blir det lugn kväll för mig då jag ska upp och jobba imorgon!

Skola idag, inga konstigheter. Engelska, svenska, näringslära. Det gick bra, och var helt okej. Dock var det kul med klassen precis som vanligt.

Nej nu måste jag göra mig iordning. Men vi hörs kanske lite senare annars imorgon kväll

Ha en toppen bra kväll allihopa, puss!

Det är lycka i denna bild


Hemlighet avslöjad

Ja, nu är det klart! På söndag kommer en utbytesstudent från Österrike hit och ska bo här i 2 veckor. Ska bli superkul! Dessutom får jag åka till Österrike i vår! Det är skolan som anordnat allt, och jag tror det kommer bli toppen!

Skola idag iallafall, superkul! Har garvat hela dagen igen, haha så jävla underbart. Jag och Clara stannade rätt länge efter skolan som vanligt, även Ida och Elina var kvar en stund. Massa roliga samtal, och så. Sen när skolan stängde fick vi tyvärr inte sitta kvar..hehe. Clara ska sova här inatt, och vi har just tittat på Hells kitchen.

Imorgon vet jag inte om jag bloggar, vi får se hur mycket tid jag får över helt enkelt! puss

Det är kallt här inatt

Kvällen spenderades med Lovisa, som jag inte träffat på ett tag. Jättekul var det att bara snacka lite skit och så. Lovisa är faktiskt alltid lika rolig att vara med(förutom när hon blir bitchig..hihihi) Vi var först ute på en liten "promenad", och sen var vi här.

Klockan var mer än jag trodde, och imorgon tänkte jag vara i skolan lite tidigare än vanligt och prata lite med några lärare. Fortfarande lite hemligt.. Så jag tänkte hoppa in i duschen och sen läsa lite.

Godnatt allihopa

You and me..


Jag lämnar aldrig din sida

Galet

Hej bloggen :)

Idag var det skola, woho! Det var superkul, precis som vanligt. Vi hade först tävlingsmatlagning, älskar det! Min Sandra hade försovit sig så jag fick jobba med Max istället, och det gick bra. Just nu håller vi på att lära oss om garnityrer och sånt, jättekul! Efter det rushade vi och bytte om för att ha Arbetsmiljö, det är.. ja inte så där jättekul. Fast det finns värre saker. Idag gick vi igenom hierakin i köket, och sådant. Ganska intressant faktiskt. Men kunde inte vara med på hela, skulle till skolsyster. Direkt efter det sprang jag bort till gymmet för att ha idrott, supertaggad för vi skulle ha bodypump..trodde jag men icke, vi hade spinning istället. Lika mycket som jag älskar bodypump hatar jag spinning. Fyfan alltså, men det gick okej. Sen var helt plötsligt skoldagen slut men jag Jannike och Clara stannade kvar och pluggade. Eller, ja det tog ett tag innan pluggningen kom igång, men kul hade vi! som vanligt alltså, jag har garvat så mycket idag att det är sjukt haha.

Och nu har jag en del saker att prata med mamma om, kanske att jag berättar om det här men det beror på hur saker urartar:) Jag har världens chans på G så jag hoppas verkligen det går vägen! 

Nu ska jag titta på Lars Winnerbäcks konsert i Linköping 2003. Han är gud!

Vi hörs ikväll! puss

den jävligaste stunden i livet var den när du gick


Godnatt bloggen

Goodnight

Nä, nu är det nog dags för mig att avvika från internet och ta tag i lite plugg. Förmodligen kommer jag att sova hos Clara imorgon så då blir det väl inte så mycket plugg. Eller så blir det det, vem vet? Men skulle vara skönt att ha näringsläraarbetet klart, skriver om Anorexia, det är sjukt intressant tycker jag. Så ja, det står näst på schemat. Duscha och diverse annat ska också hinnas med, så jag stänger ner bloggen för idag.

Tack för idag!

Bästis, om du visste hur mycket du betyder



Vad skulle jag göra utan dig? Du är en av få som vet precis allt om mig, som jag vågar berätta allt för och som jag vet alltid finns för mig. Vi har inte ens känt varandra i ett år, helt sinnessjukt med tanke på att jag nu inte ens kan tänka mig ett liv utan dig. Bästa vänner föralltid, det ska du och jag vara!

Jag älskar dig!
/ Sandra Mittjas

14 september,

Idag när jag kom till jobbet fick jag en positiv överraskning, Jenny skulle jobba! Det var jättelängesen vi jobbade tillsammans och träffades sist så det var jättekul verkligen! Det var en väldigt bra dag på jobbet, Maria var även där. Det var hur mycket som helst att göra, men vi klarade det alldeles utmärkt! Så jag hoppas att Jenny jobbar snart igen, för vi har riktigt kul när vi jobbar :)

 Nu sitter jag och hänger på msn, och väntar på middag. Lenita väntar jag också på. Så nu ska jag lyssna lite på Winnerbäck och ikväll ska jag nog ägna lite tid åt näringsläran. Kanske...



Dunkla rum

Säger godnatt med denna underbara låt
Lars Winnerbäck- Dunkla rum


Detta lugn..

Denna kväll har varit lugn. Nästan för lugn. Jag är nu inne på min tredje burk cola och sing a long står på i bakgrunden. Funderar starkt på att gå och sätta på en video (NEJ JANNIKE, INTE SÄTTA PÅ DIN SNUSKHUMMER). Imorgon väntas jobb mellan 9-17 ungefär, sen efter förmodligen träffa Lenita. Det var en vecka sen vi sågs sist så det ska blir roligt! Har inte så värst mycket mer att berätta. Men en bild kan jag bjuda på!


Från vänster: Alexander, Daniel, jag, bästis Jannike, och Joar
jag kärlekar er<3

Välkommen till mitt liv

Hej:)

Jag hade en annan blogg förut, men jag kände för att förnya mig lite och skapa en ny så sagt och gjort.
Ja vem är då jag?

Sandra heter jag, och är 17 år. Fyller faktiskt 18 den 3 januari, så det är ju inte alltför långt kvar. Jag går andra året på Matpedagogerna som ligger i Sundbyberg. Jag har riktat in mig på köksdelen då det är kock/köksmästare jag vill bli. Allra helst vill jag öppna eget, men det får vi se hur det blir. Drömma kan man ju alltid göra! Jag går i en underbar klass, helt galna människor. Hela skolan är toppen, den är liten och alla känner i princip alla. När jag inte hänger i skolan, umgås jag med vänner, pluggar, jobbar och lever livet helt enkelt. Jag jobbar extra på ett cafe i Ulriksdal, Överjärva Gård heter det. Mycket mysigt ställe, trivs jättebra där! Där har jag jobbat sen april i år.
Vad mer då? Jag bor i Viksjö, en stockholmsförort. Jag trivs sådär, vill flytta till Sundbyberg för där trivs jag galet bra. Jag lyssnar mycket på musik, mest på Winnerbäck, annars har jag ingen speciell favorit, mest favoritlåtar.

Ja, det var lite kort om mig, om ni undrar något får ni mer än gärna fråga!

puss


RSS 2.0