Bara för att

Godmorgon!

Har duschat och fipplat med min nya mobil och nu har jag lyckats föra över musiken på den, haha 1-0 till mig! Annars har jag inte hunnit med mera denna morgon men ska bege mig till köket och äta frukost nu tror jag. Sen blir det ju som sagt stan, denna dag med Lovisa och Sara och kanske även Malin.

Ha en bra dag allihopa!


Från i lördags, haha jag älskar er!<3

Take a good look at me

Godkväll bloggen :)

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Skulle ta bussen vid 10 för att möta Jannike Clara och Elina i johannelund, dock var pendeln försenad(ingen är väl förvånad) men det gick bra ändå! Jannike hittade en jacka snabbt och därefter bar det in till stan. Jag köpte en klänning, en kofta, en tröja, ett skärp, och ett par '"jeansleggins" vilket är snyggare än det låter. Vi hann även med att luncha på Sandys och en fika på Espresso House. Riktigt kul var det! Efter stadsbesöket åkte jag vidare till kista och mötte mamma. Jag köpte mig faktiskt en ny telefon idag, min var typ helt trasig och jag orkar inte lämna in den på lagning. Det blir bara dyrt och sen kommer den säkert gå sönder igen. Blev Nokia N95, jag är supernöjd! Och dessutom betalar jag 200 kr i månaden istället för hela summan på en gång, så det är en kanondeal^^.
Dock var det längesen jag hade en nokia, så den är lite svår att förstå.

Och kvällen till ära var det ju DH på tv:n så Malin Sara Lisa och Sofia kom och tittade med mig. Efter så mötte jag Sara och Malin upp Lovisa och gick en långpromenad. Skrattade hela promenaden, mina vänner är allt bra roliga haha.
Imorgon blir det stan igen, och sen kommer förmodligen Jannike och Clara på kvällen. Mysmys!

Tjing pling





Höstlov

Visst är det härligt med höstlov? Jag tyckte det var underbart att vakna imorse, helt utvilad och veta att jag kan dega hela dagen om jag vill. Fast det vill jag inte, det är rätt tråkigt så jag tänkte nog ta tag i mitt rum och fixa i ordning det.

Iallafall så ska jag berätta lite kort om dom senaste dagarna. I lördags jobbade jag först på Blueberry inne på NK, och det gick toppen! Jag lärde mig kassan och fick stå i kassan hela dagen, och alla som jobbade då var supertrevliga. Jobbade till 18:00 och sen mötte jag upp Jannike. Vi tog tåget till Huddinge och fick vänta ett bra tag på resten av gänget. Väl hemma hos Tim var det rätt chill. Vid halv 10 kom alla underbara människor från skolan. Dock slutade kvällen inte  
så bra men sånt händer tyvärr




Iallafall så kom jag Jannike och Clara hem till mig vid halv 2 (halv ett egentligen eftersom vi ställde om klockan) och då käkade vi lite och sen gick vi och la oss. Jag skulle jobba på söndagen, började 11 så det var skönt med sovmorgon. Då skulle jag jobba på Blueberry på Stureplan, för dom hade ingen personal där igår. Så jag jobbade med en tjej som heter Malin, och det var en väldigt trevlig människa. Vi hade jättekul igår, och det gick bra. Dock var det väldigt lugnt. Vid 17 gick vi hem, och jag åkte och mötte Malin och Lovisa vid Amigo och käkade middag med dom.

Nu sitter jag här och ska gå ner och äta frukost. Och jag hoppas att min Sex And The City film trillar ner i brevlådan idag..

En balans mellan trygghet och panik

Usch är inne i en riktigt jobbig period, men nu är det lov i en vecka! Ledigt i 5 dagar, vad kan bli bättre? Minns inte ens när jag hade en ledig helg senast...

Så, har varken orkat eller hunnit blogga i veckan. Men iallafall så var vi ju på High School Musical 3 i onsdags, och den var  så bra! Lite tårar hann rinna under filmens gång från oss allihopa tror jag.. Kvällen avslutades på donken med lite religionsplugg. Sen sov Jannike och Clara över, mina älsklingar.
Torsdagen rullade på fint, och religionsprovet gick bra. Eller ja, det kändes rätt bra iallafall, men det är bara ett Gprov så.. Sen var jag på en intervjuv som gick bra, men vill inte berätta för mycket. Vill inte ta ut något i förskott.

Vi blev kvar i skolan jävligt länge, jag och Jannike gjorde klart vårat arbete i näringslära så vi slipper göra det under lovet. Sen åkte jag hem och la mig på soffan en stund. A kom och hämtade upp mig så åkte vi hem till honom. Där vet jag inte riktigt var tiden försvann men plötsligt var klockan halv 2! Haha, men det var kul iaf. Så han skjutsade hem mig och så var jag i säng vid halv 3. Inte så jävla kul när klockan ringde 6 imorse..

Och så idag, sista dagen före lovet. Hade engelska svenska och näringslära. Idag var klassen väldigt kärleksfull måste jag säga, en mycket mysig dag! Och lite prat inför imorgon.

Nu ikväll var jag hemma hos Malin med Lollo och Sara. Vi tittade på idol, pratade, och åt godis. En riktigt härlig kväll, verkligen! <3

och nu ska jag sova, imorgon väntas jobb mellan 13-18, skönt med sovmorgon! sen fest hos en kille i klassen på kvällen!

Min och Malins dag

Mår mycket bättre nu, så det var nog bra att jag stannade hemma. Fick sällskap av Malin som också är sjuk. Våran plan var först att plugga men sen hamnade vi i varsin soffa halvsovandes framför Föräldrafällan och Tsatsiki, riktigt härligt. Sen skärpte vi till oss och gick faktiskt upp och pluggade, jag fattar knappt vad jag pluggar till. Har förhör i arbetsmiljö imorgon, men allt verkar logiskt men ändå är det krångligt. Kan inte bestämma mig för om jag tycker att jag kan det eller inte. Jaja nog tjatat om det. Alldeles nyss gick Malin Lisa och Olivia hem, vi tittade på DH här, sjukt bra ikväll ju! Och tack Malin för en riktigt härlig dag!

Imorgon ska jag Jannike Clara och Elina gå på premiären av High School Musical 3, riktigt kul ska det bli. Sen blir det att plugga ännu mer, för på torsdag väntas det religionsprov. Och snart är det lov, och jag jobbar inte ett skit, bara på helgerna. Tyckte jag var värd det faktiskt:) Nä nu är det slutpratat här för en stund tror jag, ska plugga lite till och bestämma vad jag ska ha på mig imorgon+att jag måste se till att rena kockkläder finns för morgondagens lektion i tävlingsmatlagning!

<3


Värdelös match

Godnatt(?)

Usch jag har åkt på förkylning, har haft feber hela dagen, och att stå i köket med feber är inte ett dugg kul. Fattar inte ens varför jag gick imorse. Men det gick ganska bra iallafall, så det var najs.
Efter praktiken åkte jag hem till Mattias, vi skulle på matchen båda 2 så. Så vid halv 8 mötte vi upp Lollo Malin och Sara utanför råsunda. Fan vilken dålig match det var, och så jävla rörigt och tråkigt. 3-0, då gick vi. Fanns inget mer att se.

Imorgon stannar jag hemma! puss

Veckans schema

Jaha detta sysselsätter jag mig med i veckan!

Måndag: Praktik 8-16:30. Kl. 20:00 är det DIF-Hammarby med Lollo Malin och Sara!
Tisdag: Praktik 8-16:30. Plugga till arbetsmiljön.
Onsdag: Skola 8-14. Läxförhör i arbetsmiljö. Kl. 18:10 ska jag på premiären av High School Musical 3 med Jannike Clara och Elina! Plugga till religionsprovet på torsdag
Torsdag: Skola 8:55-14.30. Prov i religion. 14:30 ska jag på intervjuv, sen åka tillbaka till skolan och göra näringslära arbetet med Jannike
Fredag: Skola 8.14. På kvällen är det kanske fest hos en i skolan, annars får det bli en lugn kväll eftersom det väntas jobb i helgen också

Mörkt och dystert

Denna helg var den skönaste helgen på länge! Jag och Clara åkte hem till Jannike efter skolan i fredags och åt middag först, sen bäddade vi ner oss i soffan och tittade på massa roliga filmer, åt massor med godis och drack cola. Var riktigt jävla mysigt, såna kvällar värdesätter jag. Scott (jannikes kära bror) kom in några gånger under kvällen, haha han måste tyckt vi var dumma i huvet när han såg vilka filmer vi tittade på..det blev rätt sent, jag somnade i soffan och skulle ju upp och jobba. Vi skulle gå hemifrån 6, eftersom bussen gick från kyrkan..men försov mig så gick hemifrån 20 över 6, underbara vänner har jag iallafall, dom följde med mig halva vägen ungefär och jag hann faktiskt med bussen. riktig tur!

Vid sumpan hoppade Jenny på bussen och vi kom fram till jobbet halv 9. Sen kom Gabriella vid 10, och dagen var ett allmänt kaos. Jag ville bara sätta mig ner och skita i allt, men det gick bra iallfall. Men det var riktigt skönt att komma tillbaka till ekerö.. Vi körde samma igår kväll, titta på film och käka godis och chips. Dock inte lika länge eftersom både jag och Jannike skulle jobba idag.

Idag var det en riktigt bra dag på jobbet. Jag fick vara ansvarig, och det gick väldigt bra med allt. Jannike och Gina var super, och det var kul!

Nu sitter jag hemma och tänkte ta itu med lite plugg. puss!

ett hjärta

i think i'm fallin in love.. <3

Flytt för några dagar

Gaah, har precis avslutat min MVG-uppgift i svenska, men tror inte på högt betyg där inte. Det var så jäkla krångligt, men vafan. Skitsamma!
Som ni kanske förstod har jag svenska för tillfället, innan dess har jag haft engelska och näringslära. Båda har gått bra, inte gjort så mycket faktiskt.

Just nu ser jag mycket fram emot kommande helg, även fast det är jobb hela helgen. Men jag ska bo hos Jannike från fredag och så kommer jag hem på måndag så det ska bli underbart skönt. Så mycket sömn kanske det inte blir då jag måste ta bussen 6:40 imorgon men då kommer jag till jobbet lite tidigare så då kanske vi blir klara lite tidigare!:) Jenny jobbar ju som sagt imorgon, toppenkul!

Ikväll ska vi se fucking åmål! Ah great säger jag bara!


This is the life

Har nästan precis kommit hem. Denna kväll ska jag chilla galet, titta på tv och inte titta åt något skolarbete.


Denna låt är fantastisk, lyssna på den!

Amy MacDonald- This is the life

Its like daah

Hejsan svejsan

Sitter nu i skolan och har just gjort klart kostschemat som vi hade i läxa till nästa vecka. Skönt att ha den klar då vi både har prov i judendom och läxförhör i arbetsmiljö nästa vecka. Jannike sitter brevid mig och håller också på att skriva den.
Hur har då dagen varit? Den har varit bra, men det var förjävligt tungt att kliva upp imorse, kändes som att gå upp mitt i natten.
Hade först svenska, och fick tillbaka proven. Det gick bra, men har inte gjort MVG delen än, ska göra den imorgon så vi får se vad slutbetyget på den hamnar på. Sen religion då vi tittade på Prinsen av Egypten, skönt att bara titta på film och chilla. Sen hade vi provet i Projekt och företagande, och det kändes som att det gick väldigt bra! Man kan max få VG så jag hoppas på att få det. Efter provet hade vi lite andra uppgifter. Sen slutligen engelska, kollade på film där med.

Imorgon är det ju fredag och jag ska spendera hela helgen på Ekerö hos Jannike. Jobbar både lördag och söndag, men ser faktiskt fram emot det då Jenny jobbar på lördag och Jannike på söndag!
imorgon kväll ska jag Jannike och Clara ha en riktig jävla myskväll och dricka massa cola, äta godis och titta på Fucking Åmål, Pippi, Peter Pan och massa andra härliga filmer medans vi ligger invirade i varsin filt. Att jag sen ska upp svintidigt på lördag är en annan sak..

Kärlek!

When you try your best but you dont succeed

Jävlar vad jag är trött! Har pluggat rätt mycket nu, så det borde gå rätt bra på provet. Jag vet inte, men jag har tappat lite fokus på att plugga. Hoppas det ger med sig, jag har ingen lust att sänka mig i nåt.. Jaja, annars har jag inte gjort mycket ikväll, fixade lite med lite papper och kollat lite på tv. Nu sitter jag och lyssnar på Winnerbäck, och ska snart duscha och sen sova! imorgon har vi svenska första lektionen, då får vi tillbaka proven! spännande..

godnatt allihopa

Everything i do, i do it for you

Trött, nere, och allmänt..nedstämd. ibland kan det bara inte bli bättre..

Igår var det praktik som vanligt, och det gick bra! Gjorde kanelpannacotta, äppelpaj, vitlökssill, och lite annat spännande. Gillar praktiken, är jäkligt sköna människor där men allra helst vill jag gå ut på M, skolans egen restaurang. Men det blir nästa termin! Efter åkte jag och Clara hem till mig, och mötte upp Jannike i jakan. Vi gjorde pannkakor, pluggade lite(observera LITE), sen kom Lenita Olivia och Lisa och tittade på Desperate Housewives med oss. Trevligt trevligt. Smet ut ett tag efter och träffade A en stund..:)

Idag hade inte jag några vanliga lektioner, skulle på elevrådsutbildning. Det var faktiskt ganska kul, dock inte i början då jag höll på att somna X antal gånger. Men sen fick vi prata ihop oss om saker vi kan göra i skolan, och nu har vi massa bra ideer på gång! Slutade ganska mycket tidigare än väntat, men jag hade inte tagit med mig idrottskläder så blev ledig istället. Så jag Jannike och Clara gick och köpte godis, tittade lite när killarna spelade pingis, och så hängde vi lite vid datorn. Som vanligt blev vi kvar där länge..hehe.

Nu ska jag nog ta mig i kragen och plugga lite. Har prov imorrn i Projekt och Företagande. Dock tycker jag det är rätt kul, så det ska nog gå bra. Ska även äta snart tror jag men matlusten infinner sig inte riktigt..

Tjing!

Sömn..

Hallå där :D

Idag har jag prakiserat som vanligt på måndagar och det var kul! Både jag och Clara hade en bra dag så det var bra! Bakade bröd, päronkaka, satte upp lunchbuffeer och lite annat smått och gått. Vid halv 5 gick vi ner och bytte om och åkte till sumpan, clara skulle köpa lite saker och hämta lite grejer i skåpet. Ja, vi hann vara i skolan 5 minuter innan Clara satte sig i en soptunna.. Har en film som jag kanske lägger upp sen.

Annars har vi inte hunnit göra så mycket, ätit middag och tittat lite på TV. Är så sjukt trött så nu är det hög tid för oss att sova.

Sov gott!

Preliminärt schema?

Hm, ja nu ska vi se om jag kan lägga upp ett schema här i bloggen. Dock kommer det säkert att ändras redan imorgon men vi kör ett preliminärt schema då!

Måndag: Praktik 8-16:30.
Tisdag: Praktik 8-16:30.
Onsdag: Elevrådsutbildning 8-14?  Annars vanlig skoldag samma tid.
Torsdag: Skola 8-14:30. Prov i Projekt och företagande
Fredag: Skola.
Lördag: Jobba 9-17
Söndag: 9-17

sen någon gång i veckan ska jag och Jenny försöka träffas, samt plugga till diverse skoluppgifter denna och nästa vecka.



Alexandra Johansson & Sandra Mittjas <3

Give and take

Hej där

Jag har inte haft någon tillgång till datorn över helgen eftersom att farmor och farfar varit här och då har dom datarummet! Iallafall så kan jag dra helgen lite snabbt så där nu..

Fredag: Jag Jannike Clara och Elina var först hemma hos Elina och.. förde liv omkring oss. Vi dansade och sjöng till massa gammal musik, underbart kul men jag tror inte att jag vågar lägga upp någon video på det.. hihi.
Sen när magen började kurra åkte vi in till stan och satte oss på Cafe 60 och åt. Det var underbart gott med lite mat, och sen när vi ätit klart kom Pelle och Haak och höll oss sällskap. Jag kan bara säga att kvällen var helt sjuk, men helt underbart rolig!

Lördag: Födelsedagsmiddag hos Malin på kvällen. Det var jag, Lovisa, Lenita, Sara,  Erika, Olivia, MalinC, och Sofia som infann oss vid middagsbordet. Malin bjöd på en mycket god trerättersmiddag och det blev en massa härliga samtal under kvällens gång. Dock blev det en tidig hemgång för mig och Sara som båda skulle upp och jobba idag. Men tack för en jätterolig kväll tjejer, det var jättekul!<3

Och så avslutar vi med idag då! Idag skulle jag jobba första gången i Blueberrys kök. Som ni kanske har läst jobbade jag i torsdags på Blueberry Lifestyle inne på NK, och i köket som ligger i Danderyd görs all mat och diverse till alla 3 Blueberryställen. Jag mötte iallafall kocken Rickard vid Danderyds sjukhus vid 7:45, och sen kom Erik, den andra kocken och plockade upp oss. Det var rätt lugnt i köket, ganska mycket var redan förberett. Det var kul också, riktigt roliga killar de där! Så jobbar där om 2 veckor igen. Kommer ha ett rätt hektiskt avslut på det här året om jobbet på Blueberry går bra och jag får fortsätta. Då blir det varannan helg där och varannan helg på Överjärva. Måste nog börja tänka över vad jag vill...

Ja nu ska jag inte skriva mer på ett tag, ska kolla igenom lite plugg. Har prov i projekt och företagande på torsdag så jag tänkte att jag skulle knipa ett VG åtminstonde så då är det dags att börja plugga!

tjingeling

Helt jävla sinnessjukt roligt

Det här klippet är så sanslöst roligt att det är sjukt! Eller så är det bara jag Jannike och Clara som är konstiga..

Skolan flyter på

Hejhej!


 


Nu sitter jag i skolan och har just haft svenskaprov. Det gick bra tror jag, det kändes bra. Tycker dock att det är lite krångligt att reflektera, eller vi fick en så jäkla konstig novell att reflektera så det gick inte sådär jättebra men vafan.
Fick även reda på näringsläraprovet idag, fick VG, tjohoo! Fick även det på arbetet om sjukdomar som jag Jannike och Clara gjorde om sjukdomar. Till och med VG+! Greeeat!

Vad har jag mer hunnit göra idag? Inte så mycket faktiskt. I eftermiddag blir det väl chill ett tag i skolan och sen fika på något mysigt cafe som cafe  60 med Jannike Clara och Elina. Blir myspys. Farmor och farfar kommer hem till oss senare också.

Nä nu ska jag gå och se om dom har blivit klara med provet! tjingeling!

your my sunshine in the rain


Hej =D

Fan, skrev just ett inlägg men det försvann på något konstigt vänster så vi provar väl igen! Iallafall så har dagen varit bra på många sätt. Har fått mycket uträttat iallafall! Efter lite spring hos rektorn för att försöka ordna en sak har lektionerna flytit på hyfsat bra. Efter skolan blev vi kvar som vanligt, dock inte lika länge för min del eftersom jag skulle iväg och jobba vid 17. Provjobbade på Blueberry Lifestyle inne på Nk och det gick bra och var riktigt roligt! Ska jobba där igen på lördag mellan 13-18. Jobbade till halv 9 ungefär och då var min plan att åka hem. Men jag gick av i spånga istället och träffade A en stund, och söt som han är körde han mig hem också:)

Nu ska jag stänga bloggen för idag, och återgå till pluggandet till svenskaprovet imorgon!
Godnatt


Internet ur funktion

Kunde inte blogga igår, våran internet ville inte riktigt fungera.. Lite synd, jag som tänkte titta ikapp Andra Avenyn.
Gjorde iallafall ingenting igår, träffade varken A eller Malin. Hyrde 2 filmer, What happens in Vegas och Brudens bäste man. Förstnämnda filmen var så jäkla rolig, hade inte hunnit se den på bio så.. Riktigt rolig!

Nu sitter jag i skolan med Jannike och Clara, vi börjar snart med svenska.
Vi hörs säkert lite senare under dagen!

It's like rain on your wedding day

Jaha så här ser då resten av veckan ut!

Torsdag: Skola 8:55-15:00. Plugga till svenskaprovet på fredag, och jobba mellan 17:00-19:30
Fredag: Skola 8:00-14:00, svenskaprov. Förmodligen hitta på något med Jannike och Clara
Lördag: Förmodligen jobba. På kvällen middag hos en vän som fyllt år
Söndag: Jobba

Sen ska jag även hinna hitta lite födelsedagspresenter! En rätt okej vecka tycker jag!

yes, i do

Hejsan hejsan allihopa!

Just nu befinner jag mig i skolan(som vanligt då) och har slutat för ett tag sen. Jag sov iallafall hos Clara inatt, så bussen gick 06.40.. liiite för tidigt för mig men vafan, det gick ju bra! Tävlingsmatlagning stod iallfall först på schemat idag, och det var kul idag! Vi jobbade med grönsaker, och idag fick jag vara med Jannike och Mattias eftersom Sandra är sjuk. Efter det hade vi arbetsmiljö, och idag var det 2 personer från skatteverket som föreläste om svartjobb och sådant. Det var segt som tusan, men vi slapp andra delen av lektionen så det gjorde inte så mycket. Sen till sist Hälsa, där vi pratade om fett.

Och nu sitter vi som sagt i skolan, ska försöka plugga lite svenska. Får se hur det går, men vi har prov på fredag och jag skulle behöva få det gjort då jag ska jobba imorgon kväll mellan 17-19.30! Ska förmodligen träffa A senare, och förhoppningsvis Malin ikväll.

pusselipuss

you name it

Godkväll bloggen!

Idag har varit en bra dag! Praktik, och idag var det kondis hela dagen! Gjorde creme brule, vaniljpannacotta, tryfflar, och lite annat. Det gick bra, förutom när jag råkade koka över grädden..oups! ibland har man inte riktigt ögonen med sig. Tur för mig så var det inte bara jag som råkade illa ut haha. Vi har även fått en ny köksmästare, dock bara tillfälligt. Vi hade iallafall riktigt kul idag, jag Clara och Ida som jobbar där. Det som pratas om inne på kondis stannar där inne..


Efter praktiken åkte jag och Clara hem till mig och åt middag. Annars har vi inte gjort mycket, chillerillat. Och nu blrjar Generation Fett, och jag och Clara älskar sådana dokumentärer, så det ska vi självklart titta på!

Imorgon ska jag förmodligen sova hos Clara så jag vet inte om jag bloggar då. Ska försöka mig på mobilbloggning igen tror jag.. godnatt

Du är så jävla söt!

love love love

Hej :)

Idag jobbade jag som sagt med Jannike. Det var fruktansvärt dåligt väder, så det var galet lite folk där. Riktigt skönt var det, bara mysa omkring lite:) Dock inte lika kul när vi skulle ut och tömma soporna.. fyfan vad det regnade! Och kallt är det..

Efter jobbet åkte jag hem, mamma och pappa skulle iväg och David var på annat håll så jag hade huset för mig själv. Sen kom A och höll mig sällskap, vi tittade på tv, och så. Han åkte för en halvtimme sen, så nu är det dags för mig att göra mig iordning för sängen!

tjing

Ah great!

Nu ska jag bänka mig framför sing a long. Med godis, jordgubbar melon och cola + en bästis kan det inte bli annat än great!

Patrik 1,5

Okej, seriöst! Filmen igår var så jävla roligt. Kunde inte sluta skratta, helt sjukt! Den är så jävla sevärd att ni borde gå redan ikväll.

Riktigt tungt att kliva upp imorse, mycket för att Steffi skulle åka hem. Skittråkigt, hon hade gärna fått stanna ett tag till. Men snart åker vi till österrike, och sen kan vi ju alltid mejla.
Jobb idag, var riktigt bra idag. Karin gick vid 11 när vi öppnar så då var jag kvar med en ny tjej. Det gick toppen! Allting rullade, kassan stämde, och så så det var great!

Nu är jag hemma, och Jannike är här också. Vi ska jobba båda 2 imorrn och eftersom vi jobbar på samma ställe är det lika bra att hon sover här:) Så vi ska ha myskväll. Nu ska jag äta middag!

<3

Hos Lovisa

Nu sitter jag hemma hos Lovisa och har precis ätit en god middag, tacos! Gillar att vara här, hennes föräldrar är så jäkla snälla och roliga! Vi får byta hon och jag, hon går till mig och jag till henne, haha.

Nu ska vi snart vandra till bussen. ha en toppenkväll!

Älskade älskade du

Hejhej :)

Sitter nu i skolan, slutade för cirkus 1 och en halv timme sen, men vi har kul så varför inte stanna liksom? Spelat lite pingis och pratat med alla härliga människor som går här på matpedagogerna. Den som vill gå restaurang och är osäker på gymnasium ska definitivt börja här! Skönare elever+ lärare går nog inte att hitta.

Iallafall, igår var jag ju såklart i skolan. Hade inget speciellt, men jag Jannike och Clara stannade som vanligt kvar efter och pluggade lite. Eller jaa, vet inte riktigt hur mycket vi fick gjort, men kul var det! Sen åkte vi hemåt. På kvällen  träffade jag Lovisa och Malin en stund, mycket trevligt! Har inte träffat dom på länge..

Idag hade vi engelska först, vi läste mest. Sen hade vi prov i näringslära, gick hyfsat. Hade inte pluggat så  mycket så jag förväntar mig inte mer än ett G. Och till sist svenska, vi kollade på "Mitt liv som hund". Många skratt kan jag säga att det blev!

Och nu sitter vi som sagt här, jag och lite annat härligt folk. Gillar inte riktigt fredagar, då är det långt kvar till onsdag då vi kommer tillbaka. Praktik är kul. men jag längtar tills vi går upp på skolans egna restaurang. Då får vi vara här varje dag ju, precis som vi vill! Undrar hur fan vi ska klara av att ta studenten. Vad ska vi göra då liksom?

Ikväll blir det iallafall bio med Lovisa och Sara. Vi ska se Patrik 1.5. Har velat se filmen sen den kom ut så det ska bli superkul! Innan dess ska jag äta middag hemma hos Lovisa. Och hela helgen blir det jobb.
Nu ska jag gå ut och slå killarna i pingis!

You can't get it all

Nä nu orkar jag inte mer, nu släcker jag lampan och sätter på en film. vi hörs imorgon, puss

ett motto för dagen:

Var dig själv, alla andra är redan upptagna

Jag skulle ge dig allt

Jaha då satt jag här igen. Var ett bra tag sen jag skrev. Mycket kul har hänt sen sist(okej nu lät det som det var typ ett år sen jag bloggade sist, men det var ju bara 2 veckor) Sak samma, min utbytesstudent från österrike är ju här och det går toppen! Hon åker ju hem snart, på lördag närmare bestämt, och vi har hunnit med mycket kul! Vi har umgåtts mycket med de andra österrikarna+ 3orna som har dom. Det roligaste var helt klart Utö lördag-söndag!

Utöver det har jag även gått i skolan såklart och det är alltid lika kul. Praktiken rullar också på bra.

Äh slutsnackat om det, nu återgår vi till idag istället! Clara och Jannike sov hos mig inatt och eftersom vi låg uppe ett tag och tittade på Grease igårkväll var det rätt segt att gå upp imorse. På schemat stog först tävlingsmatlagning, vi höll på med lax, rökte, sotade, halstrade och lite så. Var jävligt kul men fan vad rykte i köket och gott luktade man inte efterråt:P
Efter det arbetsmiljö, vi pratade om knivvård och slipade lite knivar, och till sist var det idrott. Idag blev det idrott i kockbrallorna, glömde mina andra hemma..Vi hade iallafall bodypump, jävligt kul men jävligt tungt.

Nä nu ska jag fortsätta att plugga lite näringslära, prov på fredag! tjing



Grattis på 17årsdagen i efterskott bästis!<3

RSS 2.0